Ловецът на бежанци Динко Вълев разказа своята версия за бурната

...
Ловецът на бежанци Динко Вълев разказа своята версия за бурната
Коментари Харесай

Динко за бившата си: Купих й цици за 20 бона, а я хващам да праща голи снимки на някакъв дъртак

Ловецът на бежанци Динко Вълев описа своята версия за бурната разлъка с някогашната си другарка Десислава. За пръв път - месеци след обвиняванията на момичето, той разкрива детайлности към въпросната вечер, в която тя твърди, че е пребита брутално от него.

„ Купих й силиконови цици за 20 000 лева, а единствено няколко дни по-късно я пипвам да праща голи фотоси на някакъв 56-годишен старец от Велико Търново. Излизам от банята и я виждам. Веднага я изгоних “, показва Динко. Той обаче отхвърля да е пребивал някогашната си обичана.

Десислава обаче описа напълно друга версия. По нейните думи във съдбовната вечер ямболията почнал да я удря с юмруци по главата, тъй като отказала да отключи телефона си, с цел да го ревизира.

Ловецът на мигранти твърди, че откакто излязъл от банята, видял по какъв начин Деси праща свои голи фотоси на различен мъж и я изгонил от вкъщи си. „ Давах всичко за нея, а тя какво направи? Ако би спокойно седяло, не би знамение видяло. Но животът продължава. Вече имам нова другарка и не желая повече да виждам и да слушам за Десислава”, разяснява ямболията пред Флагман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР