Ловеца на бежанци Динко Вълев и неговият последовател Марио Ангелов

...
Ловеца на бежанци Динко Вълев и неговият последовател Марио Ангелов
Коментари Харесай

Ужас! Динковците Се Скараха Жестоко

Ловеца на бежанци Динко Вълев и неговият почитател Марио Ангелов (известен като Динко 2) са в тежък спор.  Оригиналният Динко се заканил, че ще съди Ангелов, откакто той пуснал в обществените мрежи телефонния номер на Вълев, поради което от седмици деца и непознати тормозят Ловеца от Ямбол. „Имам номера му от Facebook, където той си го е пуснал самичък. Откъде другояче ще го знам“, показа подражателят на Динко. И добави: „Не ме е боязън от Вълев!“.

Именно откакто се сдобил с телефонния номер на ямболския си кумир, Марио го потърсил, с цел да му изиска помощ в залавянето на незаконно пребиваващи бежанци. Но вместо поддръжка Динко 2 получил редица закани и вулгарни обръщения. „Не ме занимавай с нелепости, бе!“, изригнал истинският Динко в отговор на молбата на Марио.

„Със или без Динко ще се оправим“, установи Ангелов. И добавя с подбив: „Тоя човек е единствено на думи, няма никакви дейности. От какво да ме е боязън, няма да ме осъди“. Според Марио дейностите на Динко не костват и пет пари, а това, което приказва, са безсмислени неща. За това дали се опасява от физическото принуждение, което Динко може да му приложи, Марио храбро отвърна: „Тоя бие и дами, няма да се учудя, в случай че желае да посегне и на мен, само че да дойде“.

„За мишки и сополанковци няма какво да приказвам и нямам време да се занимавам. То е задоволително ясно, че този Марио употребява моето име, с цел да стане прочут. Непрекъснато съм му в устата, не знаех, че съществува“, съобщи ямболията за копирача си Марио Ангелов, пише „България Днес“.

Ловеца на бежанци е безапелационен, че тематиката за него е затворена. Потвърди и че Марио е пробвал да откри контакт с него няколко пъти. „Имам извънредно доста по-важна работа от това да се занимавам с тоя, на един пестник живот е!“, изсмя се Динко и затвори телефона.

Сблъсъкът на двамата Динковци, станали известни като Д1 и Д2, мощно припомня на премеждията на Б1 и Б2 от паметното детско филмче „Банани с пижами“, изригнаха обществените мрежи.

Жълтите любимци от 90-те години на предишния век постоянно попадаха в конфузни обстановки и единствено поради наивното си незнание се отърваваха от неприятности. Колкото идентични, толкоз и разнообразни, Б1 и Б2 живееха заедно живота си, което не може да се каже за Д1 и Д2.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР