Ловец от Момчиловци уби глиган, миг по-късно самият той падна

...
Ловец от Момчиловци уби глиган, миг по-късно самият той падна
Коментари Харесай

Ловец уби глиган и умря от инфаркт

Ловец от Момчиловци умъртви глиган, момент по-късно самият той падна покосен от инфаркт и умря на място. Вчера в късния следобяд локалната дружинка отива на лов в местността „ Сакарка “ над прилежащото село Соколовци.

Два изстрела към диво прасе изстрелял 72-годишният Анастас Марински в късния неделен следобяд. Точно тях чули сътрудниците му от дружинката и се насочили към мястото на стрелбата. Намерили глигана мъртъв. Започнали да звънят на бай Анастас, само че той не отговарял.

Започнали да го търсят в близост, тъй като знаели от кое място се чули изстрелите и че там на пусия бил Марински. Открили го на към 200 метра от убитото прасе. Заредената пушка била до него, само че той бил към този момент мъртъв, написа actualno.com.

Ловците подали сигнал в полицията и Спешна помощ, само че лекарите единствено установили гибелта.

72-годишният Атанас бил наведен в регионалната болничното заведение на Кърджали за аутопсия, където открили, че е умрял от инфаркт.

Според сътрудниците му Анастас ней-вероятно е получил сърдечен удар от прекалено неспокойствие, макар че не за първи път отстрелва глиган.

Марински е остарял ловец и рядко пропущал излет. Той от много време си имал сърдечно заболяване, бил е на медикаменти. Има две дъщери и четирима внука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР