Ловец на НЛО твърди, че е открил древноегипетски артефакт в

...
Ловец на НЛО твърди, че е открил древноегипетски артефакт в
Коментари Харесай

Древните египтяни са дошли от Марс

Ловец на НЛО твърди, че е разкрил древноегипетски артефакт в фотоси на НАСА на Марс. Скот Варинг счита, че е забелязал знаци на саркофаг, вграден в скалната повърхнина на алената планета, предава The Sun.

Той има вяра, че неговото изобретение потвърждава, че античните египтяни са пристигнали от Марс.

" Открих нещо доста забавно за Марс, което ще раздруса актуалната археология ", декларира Скот във видео в Ютюб за находката. " Има нещо от сорта на древноегипетска гробница, издълбана в планината в Марс ".

" Дали античните египтяни са пристигнали от Марс? Дали оттова са се преместили в Египет? Страната на фараоните има доста сходен образ и климат като тези на Марс. Никое друго място на Земята не наподобява толкоз на Марс ", споделя още той.

Скот разпознава мистериозния обект на фотография на Марс, направена през 2007 година от НАСА.

Според НАСА изображението демонстрира скални пластове и формирания върху скалата на нос Сейнт Винсент в марсианския кратер Виктория. С помощта на инструмент за промяна на фотоси Скот акцентира това, за което той твърди, че са египетски артефакти.

Освен саркофага, специалистът споделя, че има издълбани лица, незавършени скулптури и " извънземна технология ", която той има вяра, че е завещана от марсианци.

" Не е ли необикновено? Това в действителност наподобява като издълбана в планината в Марс египетска гробница ", добави той.

Твърденията на Скот не са подкрепени от научни доказателства, защото учените към момента не са разкрили никакви улики, че на Марс има или въобще е имало някаква форма на живот, какъвто го познаваме на Земята. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР