Ловеч. Вие сте построили по-добър бизнес модел от повечето европейски

...
Ловеч. Вие сте построили по-добър бизнес модел от повечето европейски
Коментари Харесай

Андрей Новаков пред превозвачи: Вие сте построили по-добър бизнес модел от повечето европейски държави, предлагате качествена услуга на по-ниска цена

Ловеч. Вие сте построили по-добър бизнес модел от множеството европейски страни. Предлагате качествена услуга на по-ниска цена. Това съобщи през днешния ден Андрей Новаков на среща с превозвачи в Троян и Ловеч, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Новаков бе в област Ловеч по покана на народния представител Иван Миховски. Двамата организираха първо работна среща с общинското управление на ГЕРБ в Троян, където Миховски е общински началник. Пред съпартийците си Новаков уточни акцентите в предизборната стратегия на ГЕРБ по тематиките, по които той е работил и до момента в Екологичен потенциал.
Пред представители на превозваческия отрасъл Новаков разяснява пакета Мобилност, който държа в напрежение българските компании, които работят в този бранш и нашите евродепутати до последния ден на Европейския парламент, когато стана ясно, че дефинитивно решение ще бъде взето от идващия парламент.
„ Това, което направихме с пакет Мобилност е, че стигнахме до там, че бяхме на 2 гласа от неговото отменяне. Според мен при идващия Екологичен потенциал ще се търси компромисно решение “, сподели в Ловеч Новаков, който се срещна и с ловешки представители на превозваческия бизнес в наличието на общинския началник Корнелия Маринова. Той акцентира още: „ Внесохме тъжби против непозволените санкции против български превозвачи във Франция. Имаме статистика, че в Европейски Съюз липсват към половин милион паркинги “.
„ Важно е вие да знаете, че никой няма право да ви глобява на база европейско законодателство, тъй като пакетът не е признат. Това, което се случва във Франция, са локални практики “, сподели още Новаков и изрази очакване, че надали преди Нова година ще се одобри каквото и да е решение по пакета Мобилност.
Има условия, които ни се постановат на европейско равнище, които опонират на нашето законодателство по отношение на командироването на водачи в чужбина, разясниха превозвачите. Те бяха безапелационни, че наблюдават всичко, което прави Андрей Новаков в отбрана на техните ползи и запазване на българския бизнес модел в сектора и поддържат напъните му. „ На ваше разположение съм. Не би трябвало да мълчите. Трябва да сигнализираме против всяка неправда, а ние по тази причина сме в Екологичен потенциал “, уточни Новаков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР