Ловеч. Семейство излиза на тепиха за държавния шампионат по борба

...
Ловеч. Семейство излиза на тепиха за държавния шампионат по борба
Коментари Харесай

Семейство излиза на тепиха за първенството в Ловеч

Ловеч. Семейство излиза на тепиха за държавния шампионат по битка за мъже и дами в Ловеч. За Джанан Манолова това ще бъде второ съревнование след майчинство. Носителката на 7 медала от огромни шампионати се бори и на зимното състезание, на което стана шампионка в категория до 65 кг. Сега някогашната националка стартира против Никол Ангелова.

А нейната половинка в живота Даниел Александров ще започва при класиците в категория до 87 кг. Съперник на европейския вицешампион от 2020-а ще бъде Никола Бабулев в първия кръг.

След лекуване на контузия на тепиха се завръща и Едмонд Назарян. Европейският първенец от 2020 година ще се бори в категория до 60 кг.

А Дейвид Димитров, притежател на златния пояс „ Никола Петров “, ще има за противник Тодор Апостолов в категория до 72 кг.

При дамите жребият отреди още в първия кръг при 68-килограмовите да се срещнат Юлияна Янева, носителка на международната купа от по-горната категория, и София Георгиева, трета от европейските олимпийски игри през 2019-а.

На тепиха ще излезе и Биляна Дудова, която през месец април завоюва четвъртата си европейска купа. Нейна съперничка в категория до 57 кг ще бъде Валентина Николова.

При тежките до 76 кг купата ще нападна Мария Оряшкова, която неотдавна стана за 10-и път европейска шампионка по самбо.

Схватките стартират през днешния ден от 10:00 часа в зала „ Ловеч “ и ще бъдат излъчени онлайн на уеб страницата на БФ Борба
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР