Ловеч. С полагане на клетва от двама нови общински съветници

...
Ловеч. С полагане на клетва от двама нови общински съветници
Коментари Харесай

Двама нови общински съветници ще положат клетва в четвъртък в Ловеч

Ловеч. С полагане на клетва от двама нови общински съветници ще стартира работата на Общинския съвет в Ловеч на съвещанието в четвъртък, оповестиха от пресцентъра на Община Ловеч . Новите съветници Моника Прашкова Тонкова-Генчева и Тихомир Цветанов Матеев влизат на местата на Виктор Стойчев и Минчо Казанджиев, които минаха на друга работа.

Председателят на Общинския съвет Петър Цолов привиква 33-тото съвещание на 27 януари, четвъртък, 2022 година от 10,00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч на съображение член 25, т. 1 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.

Проекто-дневният ред включва към този момент 16 точки. Сред тях по-важните са:
Приемане на доклад за активността на Общински съвет – Ловеч и неговите комисии за второто шестмесечие на 2021 година и Годишен доклад за постъпилите заявки за достъп до социална информация за 2021 година.
Приемане на проект за работата на Общински съвет - Ловеч за първото шестмесечие на 2022 година.
Отчет на осъществените действия по Календара на спортните действия на Община Ловеч за 2021 година.

Приемане на Календар за спортните действия в Община Ловеч за 2022 година и средства за систематизиране по раздел IV – Финансиране на начинания на спортни клубове от Правилник за действието на Общински планов фонд за 2022 година.

Приемане на Плана за 2022 година по осъществяване на Програмата за юношески действия в Община Ловеч 2014-2020 година

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за изискванията и реда за сформиране на бюджетната прогноза за локалните действия за идващите три години, за сформиране, приемане, осъществяване и отчитане на бюджета на Община Ловеч.

Подпомагане на възнаграждение на дължими от родителите такси за дейностите по хранене на деца в наложително предучилищно обучение в период от 01.01.2022 година до 31.03.2022 година, според член 34в, алинея 2 от Наредбата за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на Община Ловеч.

Даване на единодушие за прекосяване в ръководство на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ АД гр. Ловеч, на ВиК активи и уреди – обществена общинска благосъстоятелност за стопанисване, поддържане, употреба както и за даването на ВиК услуги на потребителите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР