Ловеч пропищя от скандален катаджия, за който се оказва, че

...
Ловеч пропищя от скандален катаджия, за който се оказва, че
Коментари Харесай

Скандален ловешки катаджия напусна системата

Ловеч пропищя от абсурден катаджия, за който се оказва, че води първокласен метод на живот. Йордан Петков има даже и язовир в региона. Не се тормози да показва какъв брой е състоятелен, като се снима с пачка пари от служебния автомобил, до момента в който е на дежурство със собствен сътрудник.
Според следствие на Нова телевизия Йордан Петков е притежател на завод за произвеждане на железни произведения в Ловеч и къщата над него. Имотът е добит посредством покупко-продажба на търг от арбитър реализатор. А предходният притежател е подал тъжба до Министерство на вътрешните работи, тъй като съгласно него цехът е платен на безценица.

Петков е притежател и на още един завод в Дойренци, само че не и по документи.

Катаджията си разрешавал и постоянно прави инспекции на водачи, които не харесва или с които има пререкания. Николай Панайотов твърди, че откакто си е направил транспортна компания, катаджията не спирал да го тормози. Постоянно го спирал на пътя и му пишел актове.

Интересното е, че Йордан Петков е разследван от Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи за няколко закононарушения: укриване на приходи и контрабанда на цигари, насила и търговия с въздействие, пране на пари и данъчни закононарушения. Награждаван е обаче и за принос в работата му. След репортажа на Нова телевизия, в дома му са осъществени обиски. Има информация, че Йордан Петков самичък е подал молба за овакантяване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР