Ловеч. Община Ловеч публикува на официалната си интернет страница анкетна

...
Ловеч. Община Ловеч публикува на официалната си интернет страница анкетна
Коментари Харесай

Община Ловеч публикува анкетна карта за проучване мнението на гражданите относно своето административно обслужване

Ловеч. Община Ловеч разгласява на формалната си интернет страница анкетна карта
за изследване мнението на жителите по отношение на административното обслужване в общината. Анкетата е в електронен вид и е налична за потребителите на административни услуги в уеб страницата https://www.lovech.bg/ през следните стъпки - начална страница / бързи връзки / анкета за административното обслужване в Община Ловеч.

Анкетата съдържа 14 въпроса, посредством които жителите и заинтригуваните страни могат да дадат своето мнение и рекомендации за административното обслужване. Анкетата е анонимна.

Информацията от анкетните карти ще бъде употребена единствено и извънредно от чиновниците на Община Ловеч при осъществяване на разбор и правенето на годишния отчет за премерване на удовлетвореността на потребителите на административни услуги, предоставяни от Община Ловеч.

Основната цел на анонимното анкетно изследване е приемане на противоположна връзка от жителите и бизнеса за предлаганите услуги и за възстановяване качеството на административното обслужване от страна на общинската администрация.

Припомняме на жителите и заинтригуваните страни, че утвърдилата се във времето анонимна анкетна карта на книжен притежател е налична и може да се попълни в Центъра за административно обслужване. Тя се слага в особено обозначена за задачата кутия.

В Общината се дават общо 149 броя услуги. Пълната информация за тях е предоставена на формалната интернет страница на Община Ловеч https://www.lovech.bg/, в папка Услуги / Административни услуги https://www.lovech.bg/bg/administrativni-uslugi.
Информацията за всяка услуга включва:

-Обща информация за услугата – характерност, нормативна уредба, място на заявяване, изискуеми документи, мостри, тип на услугата, период на осъществяване, такса и код на тип заплащане, метод на заплащане, банкова сметка на община Ловеч, място и метод на приемане на услугата.

-В атачмънт е оповестена бланка Заявление/ Искане за евакуиране и попълване

-В атачмънт или към бланката на самата услуга е Декларация за дискретност за събиране, запазване и култивиране на персонални данни от община Ловеч.

Община Ловеч е електронна община и от 2021 година дава на физическите и юридическите лица, консуматори на административни услуги, 130 броя електронни услуги посредством Единен портал за достъп до електронни административни услуги (ЕПДЕАУ). Те са унифицирани посредством избрания Уникален идентификатор на административните услуги в Интегрираната осведомителна система на държавната администрация – ИИСДА.

Достъпът до електронните услуги се реализира и посредством формалната интернет страница на Община Ловеч, папка Електронни услуги - https://www.lovech.bg/bg/elektronni-uslugi-1
Предоставена е опция за осъществяване на заплащания за предоставените административни услуги на гише, ПОС терминално устройство, посредством банков превод и по електронен метод - посредством Единен портал за достъп до електронни административни услуги (ЕПДЕАУ).

Въведеният виртуален ПОС терминал дава опция за разплащане посредством платежни карти, издадени от опериращи в чужбина снабдители на платежни услуги.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР