Ловеч. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков връчи

...
Ловеч. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков връчи
Коментари Харесай

Министър Николай Нанков връчи дипломи на зрелостници от Профилираната езикова гимназия „Екзарх Йосиф І“ в Ловеч

Ловеч. Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков връчи дипломи на зрелостници от 65-ия випуск на Профилираната езикова гимназия „ Екзарх Йосиф І “ в Ловеч. Това оповестиха от пресцентъра на министерството .
„ Развълнуван съм, освен тъй като това е най-старото езиково учебно заведение в България и през днешния ден ще връчим 8264 –та тапия. А тъй като вашите преподаватели и родители ви научиха освен на езици, само че и на почтеност, на морал, на тези качества, които вие ще продължите и ще възпитавате. Много от вас ще учат в чужбина. Призивът ми към вас е - да, трупайте познания в чужбина, само че постоянно се сещайте за България, върнете се по родните си места при вашите фамилии и другари, в страната, която разчита на вас и в която вие ще се чувствате вкъщи “, сподели министър Нанков в приветствието си към зрелостниците.
Той се обърна и към управлението на гимназията с възторженостти за извънредно високото качество на образование в учебното заведение.
На добър час по „ автомагистралата “ на живота! „ Шофирайте “ рационално и най-важното – във вярната посока! Бъдете положителни и почтени ученици на езиковата гимназия в Ловеч “, обърна се министърът към младежите.
На церемонията Николай Нанков и шефът на образователното заведение Радослав Хитов наградиха първенеца на випуска – Радина Караиванова.
Още 12 възпитаници приключиха с отлични дипломи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР