Ловеч. Ловеч е пример за добро взаимодействие между институциите. Това

...
Ловеч. Ловеч е пример за добро взаимодействие между институциите. Това
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов: Ловеч е пример за добро взаимодействие между институциите

Ловеч. Ловеч е образец за положително взаимоотношение сред институциите. Това съобщи през днешния ден министърът на вътрешните работи в Ловеч при откриването на реновираната постройка на най-голямото на територията на региона районно ръководство, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . „ Партньорството сред институциите води единствено до по-добри резултати и е напълно в интерес на обществото “, акцентира министър Маринов. Той означи, че новата облага е за жителите, на които ще се дават по-добри услуги, и за чиновниците, които се грижат за сигурността на хората в община Ловеч. Вътрешният министър напомни, че обезпечаването на съвременна работна среда и техника е измежду целите на управлението на вътрешното ведомство. Той пожела на сътрудниците си здраве, по-малко произшествия, мощ и кураж при носене на службата в интерес на обществото.
„ Сигурността на жителите е обща грижа и приоритет “, сподели кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова. Тя благодари на управлението на Министерство на вътрешните работи за наличието им на днешната гала, с което по думите ѝ са засвидетелствали внимание към жителите на общината.
С празничен водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Любомир Казашки, бе открита постройката на районно управление (на МВР) - Ловеч. Лентата прерязаха министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на община Ловеч Корнелия Маринова. На формалната гала участваха основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, шефът на ОДМВР - Ловеч старши комисар Милен Маринов, началникът на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов, регионалният шеф на Ловеч Ваня Събчева, ръководителите на окръжна и районна прокуратура, както и представители на общинската администрация.
Проектът е сбъднат с финансовата поддръжка на оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 година, като цената му е в размер на 722 396.51 лв., от които безвъзмездната финансова помощ е 699 596.51 лева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР