Ловеч. Благодарение на европейските фондове, малките и средни предприятия имат

...
Ловеч. Благодарение на европейските фондове, малките и средни предприятия имат
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел, ГЕРБ в Ловеч: За да защитим нашите предприятия, в ЕП ни трябва отбор, който знае как се отстоява национален интерес

Ловеч. Благодарение на европейските фондове, дребните и междинни предприятия имат опция да внедряват нововъведения в производството и по този начин да станат по-конкурентоспособни. Затова е значимо да се влага и в цифровите умения на работната мощ, с цел да ръководят новите машини. Предстоят значими месеци, в които ще се гласоподава дефинитивно идващия 7-годишен бюджет на Европейския съюз. За да защитим нашите предприятия и ги подкрепим да порастват, България би трябвало да изпрати в Европейския парламент тим, който знае по какъв начин да отстоява позиции и народен ето интерес. Отбор като нашия на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Това сподели през днешния ден в Ловеч лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел, която посети предприятието за тапицирана мебел „ Велга “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя бе посрещната от притежателите братята Дочеви.
Фирмата ни е 30-годишна, тръгнали сме от нулата, тук всичко е построено от нас с нашите ръце. Това е частна фамилна компания, в която работят и нашите фамилии. През годините сме употребили европейски средства по 7 плана, най-вече за повишение квалификацията на нашите служащи. Тук няма текучество, ние почитаме хората, които работят в предприятието, както и те почитат нас. Тук не се краде, дали сме обществени придобивки на всички, и несъмнено по тази причина хората, които работят тук, остават. Помислили сме и за това при пенсиониране, нашите служащи да получат от компанията по 50 лева за всеки месец работа във „ Велга “. Това несъмнено също има значение те да остават и да спомагат развиването на компанията ни. Това описа пред Мария Габриел Лазарин Дочев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР