Love Island: Съобщава се, че All-Stars е подписал шоу легенда,

...
Love Island: Съобщава се, че All-Stars е подписал шоу легенда,
Коментари Харесай

Крис Тейлър от ITV Love Island `се записва за All Stars spin-off` след Barbie cameo

Love Island: Съобщава се, че All-Stars е подписал шоу легенда, която има връзка с Марго Роби, което го прави " страховит “ избор.

33-годишният Крис Тейлър стана прочут като участник в петата серия на „ Островът на любовта “ на ITV2, който беше излъчен през 2019 година Крис беше във вилата към две седмици, преди да бъде изхвърлен от на острова единствено няколко дни преди финала.

Той продължи да има романтика с финалистката Маура Хигинс, в този момент на 33 години, с която се беше срещнал във вилата, макар че някогашната двойка разгласи, че са се разделили през 2021 година Смята се, че двойката е била дружно от към шест месеца.

Смята се, че той не е станал обществен с никакви следващи връзки и в този момент се твърди, че ще взе участие в Love Island: All Stars. Отделянето е настроено да види някогашни поданици на острова да се върнат за „ втори късмет да намерят любовта “.

Източник сподели на Daily Mail, че Крис е „ ужасно сключване “ за шоуто. Те разясниха: „ Неговата персона в действителност блесна, откакт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР