Love Island All Stars завладя нацията като някои от любимите

...
Love Island All Stars завладя нацията като някои от любимите
Коментари Харесай

Феновете на Love Island могат да купят огърлица с точно персонализирано име на Арабела Чи, но е скъпа

Love Island All Stars завладя нацията като някои от обичаните си риалити звезди, които нямат шанс в любовта от първата си взе участие в шоуто, върна се във вилата с вярата да откри сантиментална връзка, която да продължи - за повторно. И до момента в който драмата, обратите и обратите задържат публиката в плен, доста почитатели на шоуто на ITV2 не могат да се наситят на тоалетите на островитяните (предоставени от eBay), козметичните артикули и аксесоарите на Boots, като някои продукти означават скокове в продажбите - отчети ДОБРЕ! Едно по-специално е зашеметяващото колие с името на Арабела Чи.

Въпреки че този път моделът имаше своя дял от сърдечната болежка във вилата, едно нещо остава непроменяемо и това е външният тип на нейното колие „ Арабела “, което е от Lulu Kachoo. Въпреки това, би трябвало да ви предупредим – цената му е много примамлива и стартира от 2300 паунда.

След като сама е проектирала бижутата в съдействие с марката, Арабела е уцелила маркетинговия пирон на главата като не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР