Ловджийката на олигарси показа снимки на своя, както тя твърди,

...
Ловджийката на олигарси показа снимки на своя, както тя твърди,
Коментари Харесай

Сензация! Ловджийката на олигарси Настя Рибка имала съпруг! Той направи шокиращи разкрития

" Ловджийката на олигарси " сподели фотоси на своя, както тя твърди, някогашен мъж. Съпругът, обаче, не е склонен със статуса " някогашен ". Моделката Настя Рибка сподели фотография на своя, както тя твърди, някогашен мъж Николай Вашукевич. Снимката тя популяризира в обществените мрежи.  Фото: соцсети

По информация на беларуски медии, това е фотографът Николай Вашукевич. Той снима сватби, рождени дни и други тържества в Беларус. Самият фотограф и Анастасия са родом от един град - Бобруйск. Когато двама са се срещнали, мъжът предпочел да не разкрива. Затова пък заяви, че те имат наследник. Впоследствие стана ясно, че момчето е на осем години.
 Фото: соцсети

Анастасия се реалокира да живее в Москва преди към две години. В момента тя е известна като " ловджийката на олигарси ", ученичка на секс треньора Алекс Лесли и по този начин нататък. А в родния ѝ град е била управител продажби. " Тя работеше като управител продажби. Завършила е университет, по компетентност тя е преподавател по биология ", споделя Вашукевич. Той отбелязва, че нищо не знае за " специалността на конвой " на своята жена, а и не желае да знае.
 Фото: соцсети

Мъжът заяви още, че от време на време двамата беседват в обществените мрежи. Те са се развели преди няколко години, само че Настя, както той отбелязва, оспорила решението. Той загатва, че тя не е родена през 1998 година (както бе съобщавано и по-рано), а е с осем години по-възрастна.

А това е фотография на Анастасия от 2015 година, преди да се реалокира в Москва.
 Фото: соцсети

Настя Рибка стана известна след скандал с Олег Дерипаска. Бизнесменът подаде тъжба против Настя и Алекс Лесли, обвинявайки ги в това, че те са разгласили в обществените мрежи фотоси, засягащи персоналния му живот. Съдът почете жалбата на предприемача и задължи двойката да в профил информацията, засягаща персоналния живот на предприемача.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР