Ловчанският митрополит Гавриил отслужи водосвет на пътя София - Варна,

...
Ловчанският митрополит Гавриил отслужи водосвет на пътя София - Варна,
Коментари Харесай

Ловчанският митрополит Гавриил отслужи водосвет в района на село Микре

Ловчанският митрополит Гавриил отслужи водосвет на пътя София - Варна, в региона на село Микре, където в края на предходната седмица станаха три тежки произшествия, при които починаха 11 души, а други 26 пасажери пострадаха.

Митрополит Гавриил има вяра, че водосветът ще спре черната серия от произшествия.
Господ да помогне, да няма такива в бъдеще, да пази тези, които пътуват, и да вразуми водачите, да не си разрешават да карат неразумно и в положение, в което не трябва да сядат зад кормилото.

На водосвета участваха регионалният шеф на Ловеч Георги Терзийски, кметове на общини, представители на институции и жители.
Директорът на ОДМВР - Ловеч Милен Маринов уточни, че през вчерашния ден на сектора от пътя на територията на региона са патрулирали 13 полицейски екипа и все пак още веднъж е имало три по-леки произшествия:

" Създаваме спомагателна организация, спомагателни сили да създадем оптимално вероятното, което зависи от нас. Но единствено с полицейски сили не може да се реши този въпрос. Хората, които се движат по пътното платно, би трябвало да мислят за живота си и за живота на другите. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР