Lotus демонстрира новото попълнение в модификационното портфолио на модела си Evora, наречено

...
Lotus демонстрира новото попълнение в
модификационното портфолио на модела си
Evora, наречено
Коментари Харесай

Lotus Evora GT410 Sport: 410 конски сили, 305 км/ч

Lotus показва новото попълнение в модификационното портфолио на модела си Evora, наречено Evora GT410 Sport. Както подсказва името на автомобила, той ще предложи на бъдещите си притежатели максимална мощност от 410 конски сили и ще бъде в състояние да се форсира от 0 до 96 км/ч за респектиращите 3.9 секунди.

Lotus Evora GT410 Sport, който се предлага във версия с 2 и 2+2 локална настройка, както и с механична и автоматизирана трансмисия, е в положение да развие оптималната скорост на придвижване от 305 км/ч, като за задачата се разчита и на редица аеродинамични решения от .

В оборудването на Lotus Evora GT410 Sport са включени също по този начин електронна стабилизираща система с четири режима на работа- Drive, Sport, Race и Off, карбонов пакет за интериора, черна тапицерия от Alcantara с контрастен тегел за кормилото, предното табло, панелите на вратите и централната конзола, инфо-комуникационна система със 7-инчов сензитивен на досег екран, синхронизация за мобилни телефони чрез AppleCarPlay и Android Auto, Bluetooth, камера за задно виждане и други.

С 3.5 литров, шестцилиндров мотор, Lotus GT410 Sport към този момент може да бъде поръчан в Европа, а през лятото ще бъде разполагаем и в Съединени американски щати и Китай, като е разполагаем във версия със стандартно (Bilstein) и спортно (Öhlins) окачване, и шестстепенна механична или автоматична скоростна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР