Лошото време спря временно издирването в гората на 16-годишния Кристиян,

...
Лошото време спря временно издирването в гората на 16-годишния Кристиян,
Коментари Харесай

Лошото време спира търсенето на Кристиян, помел туристи в Триград

Лошото време спря краткотрайно издирването в гората на 16-годишния Кристиян, от който към този момент девети ден няма и диря.
 
„ Заради неприятните метеорологични условия в понеделник няма да има акция по издирването му в гората. Вчера само татко му с още няколко близки на момчето обикаляха в непосредствен периметър, само че детето не бе намерено “, разяснява кметът на Триград Цветан Славков.
 
Радев към момчето, блъснало туристи в Триград: Ти си значим, върни се! (ВИДЕО)

Той е оптимист въпреки всичко за щастливата развръзка на случая. Надеждите му са свързани с обстоятелството, че до този миг не са открити никакви следи, които да подсказват съдбовен завършек на момчето.

„ Обходени са всички места, където е допустимо да се е случило най-лошото. Алпинисти са ревизирали всички пещери и процепи, както и водолази за обходили водни обекти. Няма открита диря, която да ни кара да мислим, че е направил нещо неприятно “, разяснява Славков.
 
Проговори майката на младежа, който блъсна туристи и избяга

Според него сега по-скоро се мисли, че детето е подслонено при някой възрастен човек в околните села и е живо и крепко. „ Призовавам, в случай че това е по този начин, хората, които са го подслонили, да се обадят за положителното на всички “, разяснява още кметът на Триград.

Ученикът изчезна преди девет дни, откакто блъсна туристи в Триград. Тогава пострадаха петима индивида, сред които има и 6-годишно дете.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР