Лошото време отмени или отложи повече от 4000 полета в

...
Лошото време отмени или отложи повече от 4000 полета в
Коментари Харесай

Лошото време отмени повече от 4000 полета в САЩ

Лошото време анулира или отсрочи повече от 4000 полета в Съединени американски щати, предадоха международните осведомителни организации. Особено тежко е ситуацията в Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Портланд и други градове.

Полети са забавяни с до 100 минути.

Редица самолетни компании разгласиха известия, с които да предупредят пасажерите за проблемите.

Хаосът по летищата е от петък и се чака да продължи и през новата седмица. Бурите и студът засегнаха и други типове превоз. Съобщава се и за нарушен график на влаковете.

На места се е образувала снежна завивка с дебелина 15 см и повече.

Канада също е наранена от суровата зима и съществени летища са отменили полети.

Отношение по тематиката взе и американският президент Доналд Тръмп. Чрез профила си в " Туитър ", той предизвести сънародниците си от засегнатите региони на страната да бъдат изключително деликатни и да не подценяват тежката зима конюнктура. Не излизайте на открито, в случай че не е незабавно, прикани той.

Тръмп употребява случая и да се пошегува с световното стопляне. Точно в този момент то би било от изгода, написа президентът. Известно е, че той е песимист по отношение на съществуването и действителните му последици.

Според организациите, наранени от зимата са към 40 млн. души в Съединени американски щати - от Северна Каролина до Мейн. Лошото време взе и жертви - минимум двама души са починали при пътен случай в петък вечерта в щата Уисконсин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР