Лошото време обърка плановете на стотици шофьори, избрали неделния ден,

...
Лошото време обърка плановете на стотици шофьори, избрали неделния ден,
Коментари Харесай

Такова чудо на „Хемус” не е имало, цяла България гледа и не вярва на очите си

Лошото време обърка проектите на стотици водачи, избрали неделния ден, с цел да се приберат по родните си места. Обилният снеговалеж затрупа пътищата и провокира куп произшествия и километрични тапи, написа Блиц.

Най-тежко бе ситуацията на Автомагистрала „ Хемус ”, „ Струма ” и „ Тракия ”. Там се образуваха големи колони от коли, а единственото, което оставаше на пътуващите, бе да се ядосват. И да чакат.

Въпреки неволите някои съумяха да запазят положителното си въодушевление и се хванаха на хорце. Видео, запечатало танцуващите в задръстването, се появи във фейсбук групата „ Видяно в София ” и за броени минути се трансформира в същински вирус. Хората не стопират да споделят и разясняват фрагментите, направени на Автомагистрала „ Хемус ”.



„ Така се прави, а не мрънкане, псуване и дразнене ”, „ Стига гледахме отрицателно на всичко, ето това е решението - развлечение и усмивки! ”, „ Е това българите сме неповторим народ  кой каквото ще да приказва горделив съм, че съм българин ”, „ Браво!!! Това е дух ”, са единствено дребна част от мненията, които заваляха под видеото.





Други пък споделят какъв брой тежка в действителност е обстановката на автомагистралата. „ Ние се върнахме по Хемус към 14:00 часа, само че към момента не беше толкоз зле....не ни се наложи да се топлим с хорА ”, отбелязва млада дама. Друга фейсбук потребителка пък написа, че майка й пътува с рейс и към този момент закъснява повече 2 часа и 30 минути.

Видео, запечатало хорото на автомагистралата, можете да видите  ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР