Лошото време е "блокирало" трансфера на Роналдиньо в Манчестър Юнайтед

...
Лошото време е "блокирало" трансфера на Роналдиньо в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Дъжд прецакал Юнайтед за Роналдиньо

Лошото време е "блокирало " прехвърлянето на Роналдиньо в Манчестър Юнайтед през 2003 година, твърди някогашният състезател на отбора Куинтън Форчън. Вместо Юнайтед, кариоката избра Барселона и се трансформира в легенда на каталунците.

"Смятам, че ние сбъркахме времето, в което се опитахме да вземем Роналдиньо. Беше неверното време за годината, тъй като в деня, в който той се появи на летището в Манчестър, беше дъждовно ", разяснява Форчън пред формалния уебсайт на "червените дяволи ".

"Може би валеше, тъй като беше лято, само че в случай че бяхме избрали верния ден, в този момент историята можеше да бъде друга. Щеше да бъде удивително, в случай че той беше пристигнал в Юнайтед. "

"Той е един от най-великите играчи в историята и забавляваше с уменията и насладата си от играта. Бях огромен късметлия да играя против него за Южна Африка пред 72 000 души. В Барселона беше друг Роналдиньо. Надявам се да забележим неговия искра, само че да не ми се постанова да го вардя ", добави Форчън, визирайки мача сред легендите на Барса и Юнайтед на 30-и юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР