Лошото момиче на българската музика е във великолепна форма и

...
Лошото момиче на българската музика е във великолепна форма и
Коментари Харесай

Лице от музикалната сцена с интервю на щанда на Mahindra

Лошото момиче на българската музика е във превъзходна форма и макар натоварения си до Коледа график отдели време да прегледа Автомобилен салон София 2019

Жана Бергендорф посети щанда на индийската марка Mahindra през вчерашния ден. Лошото момиче на българската музика, което неотдавна като по знамение завоюва 250 000 лева с билетче от Националната лотария, е във превъзходна форма и даже бе със моден бизнес костюм.

Талантливата певица, която дружно с EQUINOX показа България в Евровизия през 2018 година, а неотдавна се включи в самодейността „ За теб “, подкрепяща жертвите на домашно принуждение, ще пусне в ефира нов сингъл. Графикът на Жана е безусловно претрупан и е напълнен с участия до Коледа, само че тя въпреки всичко откри време да посети Автомобилен салон София 2019 и полюбопитства що за марка е Mahindra, привлечена от компактния градски кросоувър KUV100, чийто фейслифт направи своя формален дебют на ревюто.

Особено любопитен й се стори фактът, че кокетното автомобилче тази пролет влезе в ролята на папамобил при визитата на Негово Светейшество папа Франциск в Мозамбик.

Звездата даже остави подпис за новото издание на Аstreco Holding, част от чиято конструкция е Astreco Motors, формален представител на Mahindra за България.

Буквално в самото навечерие на Автомобилен салон София 2019 компанията обезпечи фейслифтовете на двата основни за марката модела – градския кросоувър KUV100 и 7-местния високопроходим XUV500. Със специфичната си стартова цена от 20 840 лева с Данък добавена стойност компактният 3,7-метров модел съумя да влезе в топ 5 на най-евтините и преференциални коли на ревюто.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР