Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели може да продължи

...
Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели може да продължи
Коментари Харесай

Балотели обмисля оферта от САЩ

Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели може да продължи кариерата си зад Океана. 28-годишният нападател има преференциално предложение от Филаделфия Юниън. Източници, близки до клуба от МЛС, разкриха, че за СуперМарио е е препоръчана сума сред 5 и 6,5 млн. $.

Договорът на Балотели с Ница изтича през лятото и няма никакви индикации, че ще бъде възобновен. Преди началото на сезона се очакваше италианецът да премине в Олимпик Марсилия, само че договорката се провали. За престоя си в Ница, стартирал през 2016 година, нападателят има 43 гола в 74 мача.

Във Филаделфия имат вяра, че идването на Балотели може да се окаже ход, с който тимът да се трансформира в действителен кандидат за купата. Юниън от доста време търси потвърден изпълнител и управлението на клуба счита, че някогашният футболист на Интер, Милан, Ливърпул и Манчестър Сити ще има въздействието на Златан Ибрахимович и Уейн Рууни, които са огромните водачи на своит отбори.

Привличането на Балотели обаче ще изисква съществено финансово изпитание. В момента най-скъпоплатеният състезател на Филаделфия е чехът Борек Дочкал. Той получава по 1,7 млн. $ на сезон, а това е 4 пъти по-малко от заплатата на СуперМарио в Ница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР