Лошите условия на безопасност и здраве при работа струват пари.

...
Лошите условия на безопасност и здраве при работа струват пари.
Коментари Харесай

4 доказани ползи от използването на  решения за здраве и безопасност при работа

Лошите условия на сигурност и здраве при работа костват пари. Нещо повече, изследванията демонстрират, че положителното ръководство на БЗР (безопасност и здраве при работа) в обещано дружество е обвързвано с по-добри резултати и по-голяма доходност. Съществуват многочислени изгоди от спазването на практиките в региона на здравето и сигурността на работното място, а всички компенсации се основават на това, че работодателите са длъжни да се грижат за своите чиновници и за всеки различен, който може да бъде в тяхната постройка.

Респонса Привент е единствената българска компания за здраве и безопастност, член на Международен Консорциум. Специалистите в екипа са след най-опитните специалисти в сектора, които към този момент 12 години вземат решение проблеми в разнообразни браншове. Според тях можем да изведем 4 съществени изгоди от използването на услуги и решения по здраве и сигурност при работа.

Полза 1 - Защита на личния състав

Насоките за здраве и сигурност са основно за отбрана на работодателите и техния личен състав от другите типове пострадвания, болести или нахлуване в друга форма на щета на работното място. Едно от главните преимущества на използването на организация за БЗР е да се предотвратят пострадвания на нормалните работни места като болки в гърба, рухване от високо, астма, пострадвания от подхлъзвания и болести свързани с азбест.

Полза 2 - Намаляване на отсъствията

Следването на напътствията за здраве и сигурност и поддържането на безвредно работно място ще понижи риска от болести и пострадвания, свързани с работата, и по този метод ще понижи отсъствието на чиновници. Следователно работодателите икономисват пари от директните разноски за отсъствия, като да вземем за пример погашение на заплати.

Полза 3 - Подобряване на продуктивността

Ако вашите сътрудници и чиновници са в положение да работят в безвредна среда, това ще усъвършенства морала и общата продуктивност.

Полза 4 - Спестяване на пари

Чрез поддържане на практиките за здравословни и безвредни условия на труд на работното място и намалявайки отсъствията се усъвършенства продуктивността. По този метод ще спестите пари, като задържите личния състав си. Средствата, изразходвани за отсъствия и процеси на набиране на нов личен състав, ще понижават, а облагите на бизнеса ви ще се усилят.

От изключително значение е работодателите да подсигуряват здравето и сигурността на чиновниците като ползват нужните ограничения, да дават нужната информация и образование и да обезпечат нужната организация и средства. Примери от практиката на предприятия с висока продуктивност на труда и конкурентоспособност на пазарите демонстрират какъв брой значимо е работодателите да бъдат стимулирани за дейностите по обезпечаване на БЗР.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР