Лошите новини за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски

...
Лошите новини за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски
Коментари Харесай

Нов удар за лъвовете и Левски: Ники Михайлов също изгърмя с Covid-19

Лошите вести за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски не престават. Капитанът на " сините " Николай Михайлов също е с позитивен тест за ковид и напуща лагера на " лъвовете ", като влиза в 14-дневна карантина, научи Sportal.bg.

32-годишният вратар се очакваше за пази за " трикольорите " в идните мачове от Лигата на Нациите с Финландия и Репубика Ирландия, откакто Пламен Илиев има травма в кръста и е навън за мачовете.
Новината е доста неприятна и за клубния отбор на Михайлов. До през днешния ден общо 13 играчи на " сините " бяха с позитивен тест за Коронавирус - 19. Сега към този момент и опитният вратар се причислява към този отрицателен лист на Левски. Така сигурно Ники Михайлов е навън и за мача с ЦСКА-София, който Левски ще упорства още повече да бъде отсрочен, защото няма настоящи футболисти в наличност.

Дерменджиев пък остава разполагаем с Мартин Луков и Иван Караджов, като се чака да бъде викнат и трети вратар.
Михайлов се причислява към Кирил Десподов, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса, които пропущат мачовете с Гибралтар, Финландия и Република Ирландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР