Лошите новини за продуцентите на ВИП Брадър не спират. Николета

...
Лошите новини за продуцентите на ВИП Брадър не спират. Николета
Коментари Харесай

Николета Лозанова пусна първа снимка след инцидента

Лошите вести за продуцентите на " ВИП Брадър " не стопират. Николета Лозанова удостовери информацията, че е претърпяла случай. Тя пусна фотография в персоналния си профил в обществената мрежа, на която се вижда, че десният й крайник е с шина, а това поставя под голям въпрос присъединяване й в шоуто, съобщи Блиц.

Плеймейтката е претърпяла случай и е изкълчила глезена си, предава Блиц. Изгората й - футболистът Николай Михайлов, незабавно е закарал половинката си в болница, където лекарите се заели да й окажат първа помощ. 


Не е ясно какъв брой време НиЛо ще би трябвало да носи шината и дали тази й контузия няма да попречи на влизането й в Къщата. Брюнетката е спрягана за гвоздея на тазгодишното шоу и продуцентите са напряко в суматоха, осъзнавайки, че предаването им може да започва без огромната си звезда. Бившата водеща на " Папараци " от години е примамвана да влезе в риалитито, само че постоянно без триумф. Тази година обаче изискванията, които са й препоръчани, са доста преференциални. Освен финансовите облаги, които съгласно шушукания на осведомени възлизат на четвърт милион, хубавицата ще получи властта да е кралицата на Къщата. Както се споделя - тя ще коли и беси и ще има достойнството да взема решение ориста на останалите си съквартиранти. 

Доста имена в това време са спрягани за тазгодишния сезон на " ВИП Брадър ". Сред тях място откриха Глория и дъщеря й Симона, само че двете мигновено отхвърлиха новината. " От години получавам оферти да вляза в предаването, само че няма да го направя ", отсече изпълнителката на " Феникс ".
Имената на Рут Колева, Васил Найденов и десетки родни силиконки също биват спрягани за риалитито, само че всичко все още е в границите на спекулацията. А дали предаването ще остане и без звездата си тази година, следва да разберем. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР