Лоши новини за любителите на филмите на Marvel. Дисни оповести,

...
Лоши новини за любителите на филмите на Marvel. Дисни оповести,
Коментари Харесай

Лоши новини за феновете на Marvel

Лоши вести за феновете на филмите на Marvel. " Дисни " оповести, че ще отсрочи датите за излизането на екран на няколко идни кино лентата от киновселената на Marvel, измежду които " Блейд ", " Фантастичната четворка " и " Отмъстителите: Тайни войни ", съобщи Ройтерс.

След като режисьорът на " Блейд " Басам Тарик се отдръпна от плана през септември, Marvel реши краткотрайно да спре производството на кино лентата, с цел да му търси заместител.

Източник, осведомен с проектите на филмовото студио, съобщи пред Ройтерс, че Marvel употребява паузата в продукцията, с цел да откри нов режисьор, който да работи със сценариста на " Лунен рицар " Бо де Майо. Де Майо е главният сценарист на " Блейд ". Главната роля във кино лентата е поверена на носителя на " Оскар " Махершала Али. 

Героят на Marvel Блейд, който се появява за първи път в комикса " Гробницата на Дракула ", написан от Марв Улфман през 1973 година, в последна сметка получава своя лична история, приспособена по-късно във филмовата трилогия " Блейд ", " Блейд 2 " и " Блейд: Троица " с Уесли Снайпс в основната роля. 

Marvel is shutting down pre-production on as they continue their search for a new director and develop the script

(via )
— Culture Crave
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР