Лоши новини за кариерата на полузащитника на Интер Кристиан Ериксен

...
Лоши новини за кариерата на полузащитника на Интер Кристиан Ериксен
Коментари Харесай

Лоши новини за кариерата на Ериксен

Лоши вести за кариерата на полузащитника на Интер Кристиан Ериксен дойдоха от Италия. 29-годишният състезател колабира по време на мача на Дания с Финландия след сърдечен арест.

Водещ доктор в Италия споделя, че с кариерата му в Италия е свършено.

Президентът на локалното спортно кардиологично сдружение Лусио Мос беше корав в позицията си, че за нищо на света на Ериксен не би трябвало да се разрешава да играе футбол в Италия.

"Ще бъде доста мъчно още веднъж да го забележим по терените в Италия поради разпоредбите, които имаме. Има и друго. Как е допустимо футболист, който се подлага на голям брой проби, да бъде ударен от инфаркт? Винаги може да се пропусне нещо и в случай че в действителност има прикрит проблем, заплахата е голяма.

Трябва да разберем какво му е, само че и да го създадем, възможностите му да играе тук са съвсем нулеви. Имаме скритни закони и по тази причина смъртността на спортистите ни е дребна. Искаме да остане по този начин и призоваваме останалите европейски страни също да бъдат прецизни в това отношение ", разгласи Мос пред Радио Пунто Нуово.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР