Лоши метеорологични условия са най-вероятната причина за самолетната катастрофа в

...
Лоши метеорологични условия са най-вероятната причина за самолетната катастрофа в
Коментари Харесай

Лоши метеорологични условия са най-вероятната причина за самолетната катастрофа до Скопие

Лоши метеорологични условия са най-вероятната причина за самолетната злополука в Северна Македония, при която почина българско семейство. Това заяви пред Българска национална телевизия посланикът ни в Скопие Ангел Ангелов, базирайки се на информация на македонските управляващи. 
 Ето къде се е разрушил самолетът Чесна с българското семейство (снимки)  Македонските екипи стигнаха до падналия аероплан, открити са 4 тела  Самолет с българи се е разрушил в Македония, всички са починали (обновена в 23:30)
Самолетът " Чесна " с немска регистрация е изхвърчал в неделя от летище Лесново.

Пилотът е изхвърчал самичък. Той е имал сериозен опит, само че е имал позволение да лети единствено денем. 

Самолетът е изхвърчал за София от Охрид. Заради тежките метеорологични условия в региона на планината Якубица край Скопие водачът е изискал да кацне в Скопие, само че малко по-късно е решил да смени проекта и е изискал позволение да продължи към София.

Машината изчезнала от радарите в 17,16 ч. българско време. Малко преди този момент водачът е съобщил за мощна турбуленция.

По неофициални данни самолетът е паднал от надморска височина 4200 метра и се е разрушил на 2200.

Телата на починалите българи бяха откарани в " Съдебна медицина " в Скопи. Очаква се идентифицирането им да отнеме повече време.

146 са записаните у нас леки въздухоплавателни средства под 2 тона. 35 от тях са " Чесна ". Летателната им валидност се ревизира един път годишно. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР