Лошата родова карма може да бъде прекъсната Ако в живота

...
Лошата родова карма може да бъде прекъсната Ако в живота
Коментари Харесай

Как да прекъснете лошата родова карма?

Лошата родова карма може да бъде прекратена

Ако в живота ви се случват необясними неприятни неща, отрицателната карма от предходните генерации може да стои зад всичко това.

Будистката идея за кармата ни споделя, че човек получава тъкмо това, което дава на обкръжението си. Ако се отнасяте неприятно с другите, даже кармата (живот, орис или каквото желаете го наречете) ще ви обърне тил и към този момент няма да се справяте добре. Понякога, обаче, неприятната карма на вашите предшественици може да бъде предадена и на вас, само че вие можете да се отървете от нея.

Как да разберете, че негативната сила е трансферирана и върху вас?
Ако сте жертва на неприятните каузи на предходното потомство, евентуално ще бъдете по-свързани със фамилията си. Доста постоянно ви се случва да се забърквате в проблеми, които се пробвате да избегнете. Обикновено, авансово усещате спора, защото можете да наблюдавате повтарящото се държание и жестове на членовете на вашето семейство. Понякога, обаче, не се чувствате като вкъщи си и чувствате, че даже не принадлежите към това семейство.

Освен това, обаче, вие ​​сте доста по-свързани с духовния свят и можете да усетите по какъв начин галактическата сила минава през вас. Благодарение на това можете да усетите негативизма на други хора, животни и предмети и се пробвате да ги избягвате.

Тези старания постоянно са безполезни. Ето за какво, постоянно се разболявате, даже без явна или основателна причина.

Можете да предотвратите неприятната родова карма
Както споделя остарялата национална мъдрост: „ Всичко неприятно е за положително. “ Ако можете да мислите по този метод и да реагирате позитивно на отрицателните събития, в последна сметка ще можете да превърнете неприятната карма в по-добра. Не би трябвало да приемате какъвто и да е неуспех като края на света и да приемате всичко персонално. Напротив, научете се да простите и да се фокусирате върху красивите неща, които ви се случват в допълнение към неприятните.

Вижте още: Дафинов лист за привличане на шанс и пари

Ако виждате другите хора в позитивна светлина и се отнасяте с обич към тях, кармата ще ви възнагради с по-добра среда. Също по този начин, ще би трябвало да се научите да бъдете признателни за това, което получавате, даже в случай че това не постоянно е прелестно прекарване. Трябва да осъзнаете, че всяко прекарване в живота ви може да ви движи напред и в последна сметка всичко ще се получи добре.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР