Лошата миризма, идваща от , може да бъде поразителна и

...
Лошата миризма, идваща от , може да бъде поразителна и
Коментари Харесай

Как да се отървем от миризмата в обувките си

Лошата миризма, идваща от , може да бъде поразителна и да ви накара да пожелаете да ги изхвърлите допустимо най-скоро.

Е, няма потребност да харчите пари за закупуване на нови обувки, защото има доста елементарни и лесни способи да се отървете от неприятната миризма!
7 съвета, с които да се отървем от миризмата в обувките си
1. Потърсете повода.   Прегледайте обувките си, преди да се опитате да обработите миризмата. Ако имате развалени стелки, или ги извадете, или ги подсушете.
 Как да изправим дупка от изгаряне с цигара в тапицерията на автомобила Как да изправим дупка от изгаряне с цигара в тапицерията на автомобила
Чудите се по какъв начин да поправите тези ужасни изгаряния от цигари на седалките на колата ви?  Независимо дали сте закупили остаряла кола с...

2. По-добре е да замените старите си стелки с нови такива, всички към вас ще бъдат доста удовлетворени. 

3. Изсушете обувките си, като ги поставите покрай радиатор или на слънчево място. Като ги поддържате сухи, помагате за попречване на бактериален напредък, който предизвиква миризма.

4. Замразете обувките си. Поставете миризливите си обувки в найлонов плик и по-късно ги поставете във фризера в продължение на една нощ. Идеята е, че замразяването на обувките убива бактериите, произвеждащи миризма.

5. Поставете сода бикарбонат в обувките, които миришат. Ако трикът с фризера не работи, поставете здравословна доза сода за самун и оставете праха да поеме миризмата за една нощ.
 Как да се отървем от гнездо на оси или стършели (ВИДЕО) Как да се отървем от гнездо на оси или стършели (ВИДЕО)
С идване на топлото и горещо време някои неприятни инсекти, като осите и стършелите, се завръщат във вашия двор. Не бива да недооценявам...

6. Поставете свежа кора от портокал, грейпфрут, лимон или лайм в обувките. Пресната цитрусова кора има страхотна миризма поради етеричните си масла. Оставете свежата цитрусова кора в обувките си за една нощ. След това те би трябвало да миришат доста по-добре.

7. Препарати за унищожаване на миризми. Има доста разнообразни марки препарати, които съдържат бактерии и/или ензими, които изяждат причинителя на миризмата.

източник:



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР