Лоша логистика. Това е обяснението, което COVID болницата в Пловдив

...
Лоша логистика. Това е обяснението, което COVID болницата в Пловдив
Коментари Харесай

Синът на починалия на стълбите на пловдивската COVID болница: Погнусен съм от здравната система

Лоша логистика. Това е обяснението, което Коронавирус болничното заведение в Пловдив дава на сина на единият от умрелите в лечебното заведение.
Случката раздруса обществото през днешния ден, откакто стана ясно, че двама инфектирани с ковид са умряли на стълбите в болничното заведение, до момента в който чакат хоспитализация. По случая тече и инспекция с присъединяване на прокуратурата.

Въпросите обаче остават.

“Баща ми беше добре. Той несъмнено беше добре. Той в никакъв случай не е влизал в лечебни заведения. Той нямаше нито диабет, нито кръвно, никакви съпътстващи заболявания”, споделя Иван Лалев, наследник на умрелия в УМБАЛ “Св. Георги” в Пловдив 73-годишен мъж.

Баща му дори се грижел за щерка му преди няколко месеца, тъй като той самият бил под карантина с ковид, предават от bTV. Преди седмица възрастният мъж вдигнал температура.

Самият Лалев е шокиран от неочакваната кончина на татко си. Твърди, че е отвратен от българската здравна система.

Признава, че в този момент съжалява, че не се е саморазправил с началника на болничното заведение още на място:

“Той се държеше много безочливо и надменно. И когато решеше, че е споделил нещо погрешно, той ми споделяше: „ Шегичка! Шегувам се! “ – при изискване, че татко ми е умрял преди няколко часа... “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР