Лош и разумен вариант за изход от ситуацията с протестите

...
Лош и разумен вариант за изход от ситуацията с протестите
Коментари Харесай

Плевнелиев: Лош вариант е Борисов да се поддаде на натиска

Лош и рационален вид за излаз от обстановката с митингите против държавното управление на ГЕРБ, вижда президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 г.), който завоюва поста като претендент на ГЕРБ.

" Лошият вид е при преплитането на ползи и апетити на президента и на партии, Бойко Борисов да се поддаде на натиска и да подаде оставка. Ако това стане, митингът ще се насочи към основния прокурор. Румен Радев ще сформира марионтенто държавно управление, ще подреден един нов " Костинброд ". ГЕРБ, даже да остане първа политическа мощ, ще е доста отслабена. Парламентът ще е накълцан и ще има едва болшинство ", разяснява Плевнелиев пред БНР в неделя.

Според него " рационалният вид е президентът да стартира да работи като президент на всички българи – да предложения протестиращите, профсъюзите, публичните фактори да търсят дружно решение за една по-справедлива България ".

" Партиите ще се приготвят за избори и ще съумеят да изчистят всички подмолни ползи, ще дадат път на младите ", счита някогашният държавен глава.

Той счита, че би трябвало да се сътвори публичен съвет към президентската институция и към Министерския съвет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР