Лос Анджелис. Прозвуча самохвалство в думите на губернатор Гавин Нюсъм,

...
Лос Анджелис. Прозвуча самохвалство в думите на губернатор Гавин Нюсъм,
Коментари Харесай

„Los Angeles Times“: Мечтата за Калифорния зависи от това, къде живеете и какво образование имате

Лос Анджелис. Прозвуча фукане в думите на губернатор Гавин Нюсъм, по време на конференцията на Демократическата партия в Калифорния, когато настоя, че никой различен щат не предлага повече благоприятни условия, от този, който той управлява, написа изданието „ Los Angeles Times “ .
„ Няма фантазия на Алабама, нито на Кентъки. Има единствено Калифорнийска фантазия, постижима и мечтана “, съобщи Нюсъм.
Но очевидно има ограничавания в тази фантазия, както маркират резултатите от ново без значение изследване, показващо неизпълнени стремежи за триумф във вътрешните региони на щата, както и измежду цветнокожите общности и тези с по-ниско равнище на обучение.
Може и да има една щатска администрация водена от Нюсъм, която да служи на хората, само че няма единно мнение за това, дали нещата се усъвършенстват или утежняват.
„ Различията са зашеметяващи. Не мисля, че приказваме за това задоволително “, съобщи социологът Марк Балдасаре.
Последното изследване зададе редица въпроси за материалното богатство и настроението на хората, по-конкретно, какво е мнението им за икономическата посока на щата, и за личното им финансово състояние.
Изследването визира и въпроса за бездомните и дали администрацията прави добре работата си. Когато се разделят по район, раса и обществено състояние, резултатите са отрезвяващи.

Превод и редакция: Светлин Божков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР