Лос Анджелис Лейкърс спечелиха вероятно най-добрата утешителна награда на пазара

...
Лос Анджелис Лейкърс спечелиха вероятно най-добрата утешителна награда на пазара
Коментари Харесай

Най-добрата утешителна награда за Лейкърс

Лос Анджелис Лейкърс завоюваха евентуално най-хубавата " утешителна " премия на пазара на свободни сътрудници в НБА след неуспеха с привличането на Кауай Ленърд. Най-полезният състезател във финалите предишния сезон избра да сплоти сили с Пол Джордж и да подпише с градския противник Клипърс, вместо да отстрани всякаква конспирация в шампионската борба и да сътвори извънземно трио с ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис.
The Pacers “drafted” Kawhi Leonard and Paul George in back-to-back years, but they traded the Kawhi pick to the Spurs for George Hill.

" What could’ve been... " is becoming reality with LAC pic.twitter.com/nQr6KGvF6T
— Bleacher Report (@BleacherReport) July 6, 2019

ESPN осведоми, че в този случай Лейкърс са привлекли най-хубавия играч от останалите свободни сътрудници - ДеМаркъс Къзънс, който ще получава 2.3 милиона $ годишно. Към него имаше интерес от Маями Хийт, само че някогашният му съотборник Дейвис и други играчи на Лейкърс са го убедили да се причисли към тях.

Естествено, в случай че Къзънс се опази от травми, ще бъде впечатляващо подкрепление за тандема ЛеБрон - AD. Къзънс ще стане на 29 години идващия месец, а през предишния сезон укрепи Голдън Стейт Уориърс, само че чак през януари стартира да играе, тъй като се възстановяваше от разкъсан ахилес. Той изигра 30 срещи с индикатори приблизително 16.3 точки, 8.2 битки, 3.6 асистенции за 25.7 минути на мач. Заради травма на квадрицепса обаче той бе стеснен до единствено осем дуела в плейофите.

Добра вест за почитателите на Лейкърс също е и преподписването с опитния плеймейкър Рейджон Рондо, който парафира за още два сезона. " Езерняците " усилиха дълбочината на състава си с преподписани контракти също на Кентавиус Колдуел-Поуп, Алекс Карузо и Джавей Макгий, а привлечени бяха и Куин Кук и Дани Грийн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР