Лос Анджелис Лейкърс официално обяви, че големите звезди на тима

...
Лос Анджелис Лейкърс официално обяви, че големите звезди на тима
Коментари Харесай

ЛеБрон и Дейвис официално подписаха с Лейкърс

Лос Анджелис Лейкърс публично разгласи, че огромните звезди на отбора ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис са поставили подписите си върху новите си контракти.

OFFICIAL: AD is staying in Purple and Gold
— Los Angeles Lakers (@Lakers) Както е известно, Краля и първенците реализираха съглашение за удължение на сегашната му договорка с още две години, за които Джеймс ще получи общо $85 милиона. Дейвис пък се обвърза дълготрайно, подписвайки контракт за идващите пет години на обща стойност $190 милиона. Генералният управител на Лейкърс Роб Пелинка показа мнението си за двете суперзвезди и новите им покупко-продажби.

OFFICIAL: The King has signed an extension with the
— Los Angeles Lakers (@Lakers)
" В " балона " в Орландо Антъни Дейвис потвърди, че е един от най-доминантните играчи в двете етапи на играта. Феновете на Лейкърс ще могат още веднъж да следят развиването и водачеството на Ей Ди. Благословени сме да имаме подобен състезател в състава ", показа Пелинка да Антъни Дейвис.

It's a great day in LA.
— Los Angeles Lakers (@Lakers)
" ЛеБрон Джеймс е необикновен баскетболист и човек. Той повярва в Лейкърс още през 2018-а и в този момент този нов контракт ще му помогне да затвърди наследството си като един от най-великите играчи в историята на " езерняците ", сподели мениджърът за ЛеБрон Джеймс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР