Лос Анджелис Лейкърс направи поредния си силен ход на пазара

...
Лос Анджелис Лейкърс направи поредния си силен ход на пазара
Коментари Харесай

Лос Анджелис Лейкърс направи още един силен трансфер

Лос Анджелис Лейкърс направи следващия си мощен ход на пазара за свободни сътрудници. Шампионите на НБА си осигуриха услугите на трикратния участник в " Мача на звездите " Марк Гасол със договорка за идващите две години, заяви Ейдриън Войнаровски от ESPN. Привличането на 35-годишния център идва малко откакто " езерняците " се разделиха с Джавейл МакГий, който бе изпратен в Кливланд Кавалиърс в подмяна на Алфонзо МакКини и Джордан Бел.

Интересен факт е, че Гасол е определен в Драфт 2007 точно от Лейкърс, само че през февруари 2008-а е включен в договорката, която изпраща брат му - Пау Гасол, в Лейкърс. Така Марк облича екипа на Мемфис и в границите на 10 години при " гризлитата " се трансформира в един от най-хубавите играчи на своята позиция. След това е изпратен в Торонто Раптърс, където печели купата още в първия си сезон. Общо в НБА има 839 дуела със приблизително по 14.6 точки, 7.6 битки и 3.4 асистенции. През предходната акция с канадския отбор Гасол записва по 7.5 пункта, 6.3 овладени топки и 3.3 завършващи подавания.

По този метод Лейкърс към този момент имат четири нови попълнения - Денис Шрьодер, Уесли Матюс, Монтрез Херъл и Марк Гасол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР