Лос Анджелис Ейнджълс е големият победител в лудата надпревара за

...
Лос Анджелис Ейнджълс е големият победител в лудата надпревара за
Коментари Харесай

Анахайм приветства Шохей Отани

Лос Анджелис Ейнджълс е огромният победител в лудата конкуренция за най-ухажвания бейзболист в света – Шохей Отани. Японският двустранно развъртян гений избра да дебютира в МЛБ с униформата на " ангелите " и в събота бе показан в Анахайм с алена фланелка с №17.

" Здрасти. Казвам се Шохей Отани ", бяха първите и единствени думи на британски език на 23-годишния питчер и аутфилдер. С тях той се обърна към тълпата почитатели, събрала се пред ст. " Ейнджъл " да приветства новата звезда на отбора. Редом до Отани гордо позираха притежателят на клуба Арте Морено, генералният управител Били Еплър, мениджърът Майк Соша и още редица представители на управлението.



С техните общи старания Ейнджълс завоюва борбата с останалите шест клуба във финалния лист на Шохей. В последна сметка разочаровани останаха Лос Анджелис Доджърс, Сан Диего Падрес, Сан Франциско Джайънтс, Сиатъл Маринърс, Тексас Рейнджърс и Чикаго Къбс, които научиха решението на към този момент някогашния състезател на Хокайдо Нипон-Хем Файтърс късно в петък.

Самият Отани не уточни съответна причина за избора си, не сподели и за какво подцени изцяло отбори като Ню Йорк Янкис и Бостън Ред Сокс. " Просто почувствах мощна връзка с Ейнджълс ", изясни най-полезният състезател (MVP) в японската лига NPB за 2016 година



Треньорът Соша разгласи, че ще употребява Отани като започващ питчер и като DH в множеството дни, в които той не хвърля. Също по този начин стана ясно, че към този момент феноменът няма да играе в аутфилда.

" Мисля, че следва нещо доста, доста особено за нашите почитатели – съобщи Соша. – Всички играчи в тима са толкоз разчувствани от това ново попълнение. Нашата работа в този момент е да забележим по какъв начин тъкмо да използваме подобен многостранно развъртян състезател като Шохей, тъй че геният му да има задоволително шансове на полето и да ни води до шампионската купа. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР