ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — В новия филм на Snoop Dogg

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — В новия филм на Snoop Dogg
Коментари Харесай

Снууп Дог ръководи група гърлени деца като младежки футболен треньор във филма „The Underdoggs“

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — В новия филм на Snoop Dogg „ The Underdoggs “ използването на хули е норма сред възрастни и деца, които се оказват пропилени в сцена на пийване. Но оттатък нахалното наличие, главното обръщение на кино лентата се концентрира към значимостта на построяването на устойчива общественост, която в последна сметка се трансформира в семейство.

„ Всеки има свои лични неповторими персони. Всеки има своя лична история “, сподели Дог за героите в комедията на Чарлз Стоун III с рейтинг R, която стартира да се излъчва в петък на Amazon Prime. Историята изследва света на младежкия футбол – област, която рапърът познава прекомерно добре.

Филмът е въодушевен от действителния живот на Дог посредством неговата основана в Южна Калифорния Младежка футболна лига Snoop, която той основа преди повече от десетилетие. Неговата лига имаше няколко играчи, които приключиха в НФЛ, в това число куотърбека на Хюстън Тексас Си Джей Страуд, бранителят на Ню Инглънд Пейтриътс Джу Джу Смит-Шустър и бранителя на Лос Андж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР