ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Green Day ще оглавят подкрепен от

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Green Day ще оглавят подкрепен от
Коментари Харесай

Green Day ще оглавят подкрепения от ООН глобален климатичен концерт в Сан Франциско

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Green Day ще оглавят подсилен от Организация на обединените нации световен климатичен концерт във вторник в известния Fillmore в Сан Франциско.

Интимното събитие, което се провежда взаимно от Recording Academy, има за цел да притегли вниманието към неравенствата, провокирани от изменението на климата.

Ultra Q, различна рок група, ръководена от Грийн Денят ще бъде открит, Якоб Дейнджър, наследник на артиста Били Джо Армстронг.

Приходите от концерта ще отидат за самодейностите на Организация на обединените нации за правата на индивида в региона на климата и климатичния фонд MusiCares в интерес на музиканти, наранени от изменението на климата.

Глобалният климатичен алианс „ Точно тук, тъкмо в този момент “ ще уважи Green Day за техния „ дълготраен ангажимент към обществената правдивост и екологичните дела “, съгласно известие за пресата.

„ Като световноизвестни актьори и деятели, Green Day продължава да употребява главното си въздействие и платформа, с цел да увеличи осведомеността за въздействието на променен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР