ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Често в популярната култура магьосничеството се

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Често в популярната култура магьосничеството се
Коментари Харесай

Челси Улф казва, че магьосничеството и трезвостта са били основа за последния й албум

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Често в известната просвета магьосничеството се свързва с един тип феминистко възобновяване на властта и подхранвано от завист възмездие.

И макар че албумът на Chelsea Wolfe, който излезе в петък, може би е нейният най-духовен до момента, изпълнен с поетична поезия за таро, подземни светове и къпане в кръв, процесът на основаването му е белязан от време на излекуване, наслада и отвод от надзор.

„ През годините, до момента в който прегърнах пътя на магьосничеството и следвах циклите на сезоните и циклите на луната, вложих това в процеса на писане доста и започнах да го споделям повече, тъй като това беше толкоз позитивно, прелестно нещо в живота ми “, изяснява Улф.

Влиянието на магьосничеството значи нараснало внимание към оставянето на всеки запис „ да бъде това, което желае “, споделя артистът, създател на песни и музикант – което от време на време може да бъде намерено мистично, като изтегляне на карта Таро за „ изясненост и упътване “ на това, което ще напише, или по-привидно св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР