ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — 75-ите награди Еми ще бъдат осеяни

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — 75-ите награди Еми ще бъдат осеяни
Коментари Харесай

Еми ще има събирания, пресъздаване на шоута като „Луси“, „Мартин“, „Анатомията на Грей“ и „Тронове“

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — 75-ите награди Еми ще бъдат осеяни с събирания на артисти и пресъздаване на типичен моменти от дузина обичани излъчвания в историята на малкия екран.

„ Всички в фамилията “, „ Анатомията на Грей “, „ Игра на тронове “, „ Мартин “ и доста други сериали ще получат особено отношение на церемонията в понеделник вечерта в Peacock Theatre в Лос Анджелис, с доста получават тълкования на техните сетове, в това число лентата от „ Наздраве “.

„ Всъщност става дума за това по какъв начин можем да отпразнуваме 75 години телевизия по друг метод? “ изпълнителният продуцент на шоуто Джеси Колинс сподели пред Асошиейтед прес.

Първата такава сцена ще се появи в границите на 10 минути след откриването на премиите Еми на водещия Антъни Андерсън и моментите ще бъдат публикувани в телевизионното предаване на Fox.

„ Сърцевината на това “, сподели Дион Хармън, различен изпълнителен продуцент, „ е в действителност да честваме малкия екран и да почитаме шоутата от през вчерашния ден, до момента в който почитаме ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР