Лорис: Показахме психическа устойчивостВратарят на френския национален отбор Юго Лорис

...
Лорис: Показахме психическа устойчивостВратарят на френския национален отбор Юго Лорис
Коментари Харесай

Лорис: Показахме психическа устойчивост

Лорис: Показахме психическа резистентност
Вратарят на френския народен тим Юго Лорис похвали международния първенец за показаната психическа резистентност против Германия в среща от шампионата Лига на нациите.,,Петлите “ обърнаха резултата в своя изгода, нанасяйки второ следващо проваляне в групата на Бундестима. Възпитаниците на Йоахим Льов поведоха в 14-та минута след попадение на Тони Кроос от дузпа, само че през втората част Франция обърна посредством головете на Антоан Гризман.

,,Когато вдигнем равнището си на игра, футболистите ни показват гения си на терена “, съобщи стражът.,,Трябваше да бъдем доста деликатни в отбрана в последните минути на срещата, само че запазихме успокоение, с цел да не допуснем изравнително попадение “, приключи вратарят на Тотнъм.

Централният бранител на Реал Мадрид Рафаел Варан съобщи след триумфа, че макар междинната възраст на тима от 25 години, съставът демонстрира доста повече зрялост – зрялост, която е била основна за триумфа на Мондиала в Русия.,,Станахме международни първенци с помощта на нашата психическа резистентност, макар че изпадахме в сложни моменти “, показа Варан, който макар че е на 25 години, към този момент е печелил Шампионската лига на четири пъти с екипа на Реал Мадрид.,,Трябва да запазим това си качество и да не се паникьосваме. Уверени сме и знаем на какво сме способни “, добави бранителят.

Героят за французите Антоан Гризман призна, че през първото полувреме Франция просто не е била на нужното равнище.,,Първата част бе сходна на тази против Исландия – не играехме както би трябвало нито в обстановките един на един, нито в основаването на голови положения. Заедно с треньора разговаряхме на почивката и след паузата излезе тимът, който завоюва Световното състезание “, приключи нападателят на Атлетико Мадрид. Франция оглавява група 1 със седем точки след три изиграни срещи, до момента в който Германия е на дъното с едвам 1 точка от първите си три дуела. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР