Лорис Кариус призна, че не може да заспи след ужаса,

...
Лорис Кариус призна, че не може да заспи след ужаса,
Коментари Харесай

Кариус: Не мога да заспя, само мисля за случилото се

Лорис Кариус призна, че не може да заспи след ужаса, който изживя във финала на Шампионската лига.

Позицията на германеца като №1 в Ливърпул наподобява под сериозна въпросителна след случилото се като от отбора към този момент са набелязали бразилския национал от Рома Алисон за негов заместител.

Мъката на Кариус бе забележима още незабавно след мача в Киев, когато дълго време германецът плака на терена. Освен това той получи и доста смъртни закани след случилото се и двете му ужасни неточности.

"Не съм спал до момента. Моментите към момента минават през главата ми още веднъж и още веднъж. Безкрайно доста се оправдавам на моите съотборници, на вас почитателите и на целия щаб ", написа Кариус в Twitter.

"Знам, че сбърках с двете неточности и ви провалих. Бих желал да върна времето обратно, само че не е допустимо. Още по-зле е, тъй като усещахме, че можем да бием Реал Мадрид и дълго време бяхме в играта. "

"Благодаря на нашите невероятни почитатели, които пристигнаха в Киев и ме поддържаха даже след мача. Не го смятам за обезпечено и още веднъж ми сподели какъв брой огромно семейство сме. Благодаря и ще се завърнем по-силни. "

Съкрушеният Кариус: Извинявам се, подведох моя тим

Кан за Кариус: Такива неточности унищожават кариери
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР