Лорина Камбурова губи родителите си в ранна детска възраст. Майка

...
Лорина Камбурова губи родителите си в ранна детска възраст. Майка
Коментари Харесай

Подробности за смъртта на младата актриса Лорина Камбурова

Лорина Камбурова губи родителите си в ранна детска възраст. Майка ѝ почива ненадейно от рак на белите дробове. Въпреки загубата постоянно е усещала поддръжката им и е казвала, че " има връзки в облаците ". и точно поради родителите си продължава по пътя си и кандидатства в НАТФИЗ, където я одобряват от първия път, написа Bgonair.bg. Там тя учи в един клас дружно с Рая Пеева.

" Ние имаме доста случки. Сега не мога да се сетя, само че и в Китай сме пътували, в Китай се изгубихме един път. Само хубави моменти с нея. Едно усмихнато момиче, с дълга кестенява коса, високо, красиво, с варненски акцент... само че тя бързо го оправи. Аз постоянно ще я помня с усмивка ", сподели Рая.

След затруднения от ковид едвам на 30 години Лорина Камбурова издъхна в Москва, където снимаше новата съветска комедия " Любов и чудовища ", в която играе основната роля. Оказва се, че Лорина е страдала от белодробна болест, за която доста малко хора към нея са знаели. Един от тях е Росен Пенчев, с който дружно основават дуета Рос и Лорина.

" Това е проблем, който имаше от дълго време и се надявахме, че ще може да го пребори въпреки всичко, само че COVID-19, несъмнено, е усложнил доста. Няма по какъв начин да я не помни, тъй като ние бяхме доста свързани последните години и сме минали през доста неща и е мой доста непосредствен другар, тя е един от най-слънчевите и даващи хора ", описа той.

Всеки, който се е докоснал до душата на Лорина Камбурова, е усещал специфична връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР