Лорина Камбурова е само на 25 години, но вече има

...
Лорина Камбурова е само на 25 години, но вече има
Коментари Харесай

Ана от „Скъпи наследници“: На 12 останах без майка, но това не ме сломи

Лорина Камбурова е единствено на 25 години, само че към този момент има зад тила си участия в 5 американски кино лентата, в един турски сериал и в два български кино лентата – „ Връзки “ и „ Скъпи наследници “. Освен това се занимава с професионален дублаж и се изявява в музикална тайфа, пее, само че и композира свои части, а в дребното свободно време, което й остава върви на въздушна йога и съвременен балет.

В момента Лорина не играе в театъра, защото желае първо да натрупа опит в киното и пред камера. Актрисата е родена във Варна, а името Лорина татко й сънувал и помолил майка й да я кръстят по този начин. От напълно малко момиченце фантазията й била да стане певица. Обичала и театъра, защото за всеки неин рожден ден майка й я водела на опера. Била към момента дете, когато родителите й се развеждат. А когато е едвам 12 годишна губи майка си, а грижите за нея поема баба й.

„ Всичко зависи от теб. Избираш по какъв начин да насочиш силата си. Не споделям, че е елементарно. Всеки страда, всеки има загуби на близки хора в живота си. Ясно е, че можеш да седнеш и да страдаш, само че може и да не го направиш. Няма ден, в който да не мисля за мама. С доста работа над себе си, с четене на доста духовна философска литература и задаване на въпроси разбираш, че би трябвало да продължиш, другояче и ти си изгубен. Всеки може да го направи, не е толкоз мъчно, пък и постоянно откриваш нещо ново за себе си “, споделя Лорина по какъв начин е съумяла да преодолее огромната покруса в живота си и през днешния ден да бъде лъчезарна, а и много сполучлива, млада дама, написа „ Уикенд “.

Мъжът до Лорина се споделя Георги и е финансист , а в свободното си време се изявява като диджей. За страдание се разделят постоянно, защото той живее в Съединени американски щати. От самото начало са се разбрали да се пазят от драми и сълзи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР