Лорина Камбурова е не само топкрасавица, но и спортна натура.

...
Лорина Камбурова е не само топкрасавица, но и спортна натура.
Коментари Харесай

Ани от „Скъпи наследници” по-бърза от Ивет Лалова

Лорина Камбурова е освен топкрасавица, само че и спортна натура. На бързината й може да се възхити даже Ивет Лалова. Звездата от сериалите „ Скъпи наследници ” и „ Връзки ” спринтира като газела и не й е проблем да догони движещ се с висока скорост автомобил.

Онзи ден Лорина бе засечена от папараците на Уикенд да чака маршрутка на спирка до НДК. Хубавата актриса обаче не се бе позиционирала добре и когато микробусчето се зададе, видимостта към него й беше закрита от идващ тролейбус. Шофьорът на маршрутното такси не видя, че Камбурова му маха и профуча пренос – без въобще да понижи скорост.  

25-годишната варненка, която до този миг си хортуваше с някого по телефона, не се отчая, че е подмината. Тя небрежно завърши диалога си, след което се втурна тичешком напред по шосето. Добре че в този миг на пътя нямаше доста коли, другояче като нищо можеше да пострада.

Лорина преодоля за няколко секунди 70-те метра до спрялата на червен светофар бяла маршрутка. Тя съумя да се качи на дребното автобусче преди то да е потеглило още веднъж, а намиращите в региона жители не скриха възторга си от спринта й. „ Търчи като лекоатлетка, даже когато е обута с дънки и тежки кубинки. А представяте ли си какъв брой по-бърза щеше да е, в случай че носеше маратонки и комфортен състезателен екип ”, дивяха се пешеходци на кръстовището сред булевардите „ Витошка ” и „ Патриарх Евтимий ”. 

Лорина Камбурова е изключително настояща в последно време освен около ролята си на Ани в новия Би Ти Ви сериал „ Скъпи наследници ”. Красавицата е звезда и от рекламните клипове на европредседателството ни като неин сътрудник там е Бойко Кръстанов от „ Под прикритие ” и „ Стъклен дом ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР