Лорин Гудман се появи в тв шоу, за да обсъди

Лорин Гудман се появи в тв шоу, за да обсъди ...

Любовницата на Кайл Уокър проговори за бебето в тв шоу.

Лорин Гудман се появи в тв шоу, за да обсъди шока си от откриването, че е бременна, въпреки, че беше казано, че е малко вероятно да зачене поради битката си с ендометриозата.29-годишната риалити звезда обяви бременността си миналия месец, но първоначално пазеше самоличността на бащата в строга тайна, преди изведнъж да разкрие през уикенда, че английският футболен национал Кайл Уокър е бащата.

Запитана от водещата Виктория за това, защо тя направи публично неговото име, Лорин настоя, че тя трябва да се фокусира отново върху проблемите на плодородието й и да се отклони от постоянните спекулации за бащинството на нейното неродено дете.

Тя обясни: „Това ще е първото ми и вероятно единствено дете, което ще имам. Исках да се наслаждавам на това извън публичното внимание. Исках малко време за мен. Тогава се снимах на плажа в Барбадос. Мислех си: „Мога ли дори да отрека, че съм бременна, не съм готов да го правя ... Реших да пусна снимката в моя Инстаграм и да дам предистория за това защо това е толкова специална бременност за мен. Не стана за ендометриозата и за безплодието… Стана за това кой е бащата. Това не беше моята идея. Става дума за повишаване на осведомеността за страдащите жени. Много страдат в мълчание, дори не знаят, че го имат “.

На въпрос дали Кайл ще се занимава с отглеждането на детето си, Лорин иска да промени темата.

Виктория попита Лорън дали се изнервя от перспективата да бъде самотна майка."Нервна съм, няма да лъжа.", каза Лорин. - Това е нещо, което никога не съм мислила, че ще направя. Но много силни хора, които познавам, се справят наистина добре. Това ми носи надежда."

Източник: sportal.bg