Лорин Гудман отвърна на твърденията, че е разрушител на дома“

...
Лорин Гудман отвърна на твърденията, че е разрушител на дома“
Коментари Харесай

Лорин Гудман отвърна на подигравките и нападките на „разрушителя на жилища“ и заклейми Кайл Уокър и неговото „его“

Лорин Гудман отвърна на изказванията, че е „ унищожител на дома “ и упорства, че и тя, и Ани Килнър са жертви на егото на Кайл Уокър.

Телевизионната риалити звезда, която споделя две деца с женения състезател на Манчестър Сити, отвърна на неотдавнашните изказвания на Кайл в избухливо изявление този уикенд – потвърждавайки, че тя е тази, която е поставила завършек на нещата с футболиста и споделя по какъв начин тя не може да спи, откогато Кайл седна за прям диалог по-рано тази седмица.

Последното изявление на Лорин идва, когато отчуждената бременна брачна половинка на Кайл се притеснява, че може да стартира ранно раждане на фона на целия стрес в нея персонален живот, макар че Ани очакваше да роди четвъртото си дете с Кайл едвам след няколко месеца.

„ Никой не схваща какво е, когато младо момче уточни фотография на татко си и просто желае да го види. Това разрушава сърцето ми ", показа Лорин в събота, имайки поради тригодишния наследник, който споделя с Кайл. „ Аз завърших с Кайл. Ако желаех, можех да продължа да имаме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР