Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала много

...
Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала много
Коментари Харесай

5 грешки в секса, които правят дори и опитните жени

Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала доста двойки със полови проблеми в своята повече от 27-годишна процедура. Тя е разкрила, че опитът или възрастта не са фактор. Оказва се, че има тъкмо 5 неточности, които доста дами позволяват по време на секс, а те може да се окажат съдбовни за връзките ѝ с половинката. Дали и вие ги вършиме и по какъв начин да подобрите ласките в леглото, разкрива trafficnews.bg.
Твърде замъглена самодейност
Мъжете са елементарни същества и в множеството случаи фините подмятания и неявни сигнали, призоваващи за секс, изобщо не могат да бъдат засечени от тях. Мързеливият взор и фразата „ Може да гледаме филм “ съгласно някои е тъкмо това, за което питате.

Решение: Мъжете обожават, когато жена поема самодейността и очевидно има предпочитание за секс с тях. Понякога е добре да действате непринудено – просто да си седите и да го награбите. „ Имам едно такова игриво въодушевление, хайде да се насочим към спалнята “. Дори не е нужно да говорите – просто го докоснете на несъмнено място и той ще разбере какво желаете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР